HEM
OM FÖRETAGET
PRODUKTER
LEDIGA JOBB
KONTAKTA OSS
TIPS & RÅD
INTEGRITETSPOLICY


Enterprodukter är i ett expansivt skede och vi söker ständigt efter kompetenta och motiverade personer, framför allt på marketing sidan. Vårt huvudkontor ligger i Malmö, men vi har även försäljningskontor i Stockholm och Ystad. Är Du intresserad av en framtid med oss, bör Du vara bosatt i närheten av ovanstående städer.


Vill du bli en av oss?
Vänligen skicka ett mail till jon.anderson@enterprodukter.se


Vill du bli en av oss i Stockholm?
Enterprodukter AB erbjuder professionella användare ett brett sortiment av varor och kringtjänster inom produktområdena rengöring, torkmaterial, textilier och promotionsartiklar. Vi gör det genom vårt egna varumärke ENTERPRODUKTER. Vi har sedan starten 1986 valt att fokusera på hög kvalité, service, långa kundrelationer och en hög personalvård, detta har lett till att vi har sen några år tillbaka blivit marknadsledande.

DET ÄR OCH SKA VARA ROLIGT ATT GÅ TILL JOBBET.

Vår personal är vår ryggrad och hos oss får du en gedigen sälj- och produktutbildning - allt ifrån utbildningsprogram till individuell coachning och stöttning allt för att du ska lyckas på bästa sätt - vilket även är en av våra framgångsfaktorer. Vi vet att nöjda medarbetare är mer produktiva, innovativa och serviceorienterade. Många arbetsplatser inom försäljning lovar runt men håller tunt, hos oss på Enterprodukter AB ser vi till att du har kul på jobbet- samtidigt som du utvecklas och självklart tjänar den lönen du eftersträvar. Här är vi duktiga på att skapa förutsättningarna för att den enskilde medarbetaren ska vara motiverad och utnyttja sin fullständiga potential, vi tror på att ”det ska va roligt att arbeta”, trygga omgivningar och en resultatorienterad miljö där man får erkännande när man lyckas är enligt oss väldigt viktiga ingredienser.

Det vi letar efter nu, är dig som ser försäljning som ett riktigt yrke, ett framtidsyrke där du vill skaffa dig en hög inkomst och göra en karriär som varar i flera år. Tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande men inget krav då stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet

Kvalifikationer:
 • Du vill tjäna pengar, mycket pengar.
 • Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 • Triggas av att bygga din egen kundportfölj.
 • Brinner för försäljning.
 • Är självmotiverande och resultatinriktad.
 • Du har lätt till skratt och en positiv anda.
 • Du är en teamplayer som växer med gruppen och har goda sociala egenskaper.
Vi erbjuder:
 • Dig en stimulerande arbetsmiljö i ett företag som är med och driver utvecklingen i sin bransch.
 • Du kommer vara med i en grupp med glada, positiva och drivna människor mellan 18 och 45. Arbetet bedrivs i centrala i stockholm (södermalm) och du kommer att jobba med telefonen som verktyg och kontakta små-mellanstora företag för att sälja produkten.
 • Arbetet ger dig goda möjligheter till att utvecklas i din roll som säljare och för rätt person, goda förutsättningar att avancera i företaget.
 • Du kommer arbeta med en grundlön + provision + samt en bonusdel som är beroende på dina försäljningsprestationer
Är du rätt person för jobbet?
Maila oss din ansökan med CV, Personligt brev och en bild till jon.anderson@enterprodukter.seKlicka här för att läsa om vad säljaryrket innebär >>